
Panik Alarm Butonu
Panik alarm acil durum tıbbi müdahale buton sistemleri, insanların topluca bulunduğu kapalı alanlarda güvenlik ve sağlık birimlerine hızlı bilgi aktarımını sağlamak amacıyla kurulmaktadır.
Özellikle alışveriş merkezlerinde tadilat gerektirmeden uygulanan bu sistem, Platin teknoloji uzmanları tarafından uzun yıllardır başarıyla uygulanmaktadır. Olası kazalarda gerekli tıbbi yardımın hızla ulaşmasını ve güvenlik problemlerine etkin müdahale edilmesini sağlamak için sabit kablolu veya kablosuz panik butonları kullanılmaktadır. Panik alarm ve acil durum müdahale butonları, mevcut diğer güvenlik ve kamera sistemleri ile entegre çalışarak hızlı ve etkili müdahaleyi mümkün kılmaktadır.
Kablolu sağlık butonu seçenekleri
Kablosuz sağlık butonu seçenekleri
TCP/IP sağlık butonu seçenekleri
Taşınabilir Gsm panik buton seçenekleri
Akıllı telefonlar için panik buton uygulaması ve çağrı merkezi
Opsiyon olarak Tüm sistemin alarm , arıza , hata bilgileri tutulmaktadır.
Merkezi yönetim ekranından sahadan gelecek tüm alarmların takip edilmesi olası cihaz arızalarının takip edilmesi mümkündür.
SMS ile alarm bilgilerinin detaylı olarak ulaştırılması opsiyon olarak sunulmaktadır.
İşletmede görevli sağlık , güvenlik birimi ve ambulans için çağrının otomatik sağlanması mümkündür.
26 Şubat 2016 CUMA
Resmî Gazete
Sayı : 29636
Gümrük ve Ticaret Bakanlığından:
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK
MADDE 8 – (1) Acil tıbbi durumlarda ilk müdahalenin yapılabilmesi ve ihtiyaç halinde en yakın hastaneye sevkin sağlanabilmesi amacıyla, alışveriş merkezinin kolay ulaşılabilir bir yerinde en az yirmi metrekare büyüklüğünde acil tıbbi müdahale ünitesi oluşturulur.
(2) Acil tıbbi müdahale ünitesinin girişinde “Acil Tıbbi Müdahale Ünitesi” yazısı ve işareti yer alır. Acil tıbbi müdahale ünitesinin yeri yönlendirme levhalarıyla gösterilir.
(3) Satış alanı yirmi bin metrekarenin altında olan alışveriş merkezinde en az bir acil tıp teknisyeni veya acil tıp teknikeri, yirmi bin ila elli bin metrekare olan alışveriş merkezinde en az birer acil tıp teknisyeni ve acil tıp teknikeri veya acil tıp teknikeri bulunamayan hallerde en az iki acil tıp teknisyeni, satış alanı elli bin ila yüz bin metrekare olan alışveriş merkezinde en az birer acil tıp teknisyeni ve acil tıp teknikeri, satış alanı yüz bin metrekare ve üzerinde olan alışveriş merkezinde ise en az birer acil tıp teknisyeni ve tıp doktoru bulundurulur.
(4) Acil tıbbi müdahale ünitesinde Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen nitelik ve miktarda ilk yardım malzemesi ve ekipmanı bulundurulur.
(5) Alışveriş merkezindeki ortak kullanım alanlarının ve dört yüz metrekareden büyük perakende işletmelerin görünür kısımlarına acil tıbbi müdahale ünitesiyle iletişimi sağlamak amacıyla yeterli sayıda acil tıbbi durum butonu yerleştirilir.
(6) Bu maddede öngörülen hizmetler, özel sağlık hizmeti veren kuruluşlardan hizmet satın alınmak suretiyle de verilebilir.

Engelli , engelsiz tüm bireylerin olası bir sağlık , güvenlik vb panik durumlarında hızlıca ilgili birimden yardıma ulaşmalarını sağlayan panik buton çözümleri için Platin Teknoloji uzmanlarından destek alabilirsiniz.

Otel odaları için uygun İpli Acil Çağrı Ünitesi ve Manuel Panik buton
Banyo alanları için su geçirmez
Askılı, dayanıklı ve güçlü çekme kordonu
Acil çağrı istasyonu olarak olarak da kullanılabilir
LED “arama yapıldı” göstergesi
Standart 1-gang kutu ile gömme montaj seçeneği
UL 1069 Listed
C-UL Canadian Standard C22.2
